U našem klubu djeluje besplatna šahovska škola koja se održava dva puta tjedno:

  • utorkom - od 16:30 do 17:45,
  • srijedom - od 18:00 do 19:30.

Radimo s početnicima, ali i sa šahovski naprednijom djecom. Polaznici mogu izabrati termin u koji žele dolaziti (ovisno o obavezama), ali mogu dolaziti i na oba termina. Mjesta ima, svi ste dobrodošli! 

Šahovsku školu vodi majstorski kandidat Zdravko Margitić, dipl. ing. elektrotehnike u mirovini. Škola se održava na lokaciji Krapinska 45, u sklopu kompleksa firme "Ericsson Nikola Tesla", u prostorijama kluba. Škola je potpuno besplatna! Jedini trošak za vas jest kada se dijete želi učlaniti u naš klub i registrirati pri Hrvatskom šahovskom savezu radi sudjelovanja u ligama ili pojedinačnim takmičenjima. Iznos članarine za vaše dijete je iznos registracije pri HŠS.

Djeca u školi igraju turnire, daje im se poduka i pripremaju se za razna kadetska takmičenja.

O našoj šahovskoj školi, pogledaje ili pročitaje u nastavku...

(Portal sretnamama.hr) Potaknite razvoj većih kognitivnih sposobnosti kod djece – ŠAHOM!

Vezane objave

Mlade nade hrvatskog šaha

Simultanka bivšeg svjetskog prvaka Garrya Kasparova na Cvjetnom trgu u Zagrebu [HRT2, 19. srpnja 2014.] Bivši svjetski prvak u šahu Garry Kasparov igrao je simultanku na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Organizator i nositelj projekta “Šah uz školu” je bio Šahovski klub e4 iz Zagreba. Protivnici su bile poznate osobe iz javnog života, ali i djeca,...