1. Memorijalni turnir “Davorin Kragić”

U spomen na prerano preminulog člana našeg kluba, hrvatskog branitelja Davorina Kragića, u subotu 13. svibnja 2023., organizirali smo 1. Memorijalni turnir "Davorin Kragić", pozivni ekipni brzopotezni turnir.

Uz podršku obitelji Kragić-Orlić i Ustanove za sveobuhvatnu skrb o pripadnicima 1. gardijske brigade "Tigrovi" i Jedinice za posebne namjene MUP-a RH iz Rakitja, turnir je okupio 12 ekipa. Ekipe ŠK Čaglin i ŠK Brestovac, veterani Domovinskog rata, odazvali su se našem pozivu iz Požeško-slavonske županije. Zahvaljujemo svim učesnicima turnira.

Za potrebe ovog Memorijala, Ustanova za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" ustupila nam je prostor Ustanove, osigurala piće i ručak za sve sudionike, te omogućila nagrade za najbolje ekipe. Obitelj Kragić-Orlić osigurala je prijelazni pehar za najbolju ekipu. Turnir je besprijekorno vodio Siniša Režek, međunarodni sudac.

Pobjednici 1. Memorijalnog turnira "Davorin Kragić" su ekipa ŠK Straža iz Huma na Sutli, koja je osvojila 64.5 poena i 40 meč bodova, ispred ŠD Sisak (30 meč bodova, 57 poena) i prve ekipe našeg kluba, ŠK Ericsson Nikola Tesla I (32 meč boda, 56.5 poena). Nagrađeni su i najbolji pojedinci, po pločama.

Iskreno se nadamo da će ovaj turnir postati tradicionalan.

Slika govori više od riječi; u našoj galeriji pogledajte slikovne zapise s ovog turnira ili slijedite ovaj link.

Svi rezultati dostupni su ovdje!

Klizi na vrh